Wie zijn de Werkplekarchitecten?

rgb(0,148,179)
/sites/default/files/default_images/bg.png

Op deze website kan u het jobcoaching- en taalcoachingaanbod van de Werkplekarchitecten terugvinden. Verspreid over heel Vlaanderen en Brussel coachen en begeleiden ze werkenden, werkzoekenden en werkgevers.  

Deze website werd opgebouwd speciaal voor werkgevers. We hopen jullie zo de weg te wijzen naar onze dienstverlening die nog vaak onbekend is. Aan de hand van de zoekfunctie kan je een Werkplekarchitect bij jou in de buurt terugvinden. 

Wat is er speciaal aan het aanbod van de Werkplekarchitecten? 

  • De Werkplekarchitecten werken altijd met een dienstverlening op maat. Elk traject zal aangepast worden aan uw specifieke vragen als werkgever en de specifieke noden van uw medewerker. Allereerst gebeurt er een analyse van de behoeften en de noden, waarna de inhoud en de duur van de coaching in samenspraak worden vastgelegd. 
     
  • Werkplekarchitecten vertrekken vanuit een twee-klanten benadering: zowel de werknemer als werkgever staan centraal. De coaches nemen een neutrale positie in met respect voor alle partijen. Ze vertrekken vanuit een sfeer van vertrouwen en kijken met open vizier naar de mogelijkheden. 
     
  • De Werkplekarchitecten zijn non-profit organisaties die steeds op zoek gaan naar het meest voordelige aanbod. Heel vaak kan hun aanbod volledig kosteloos aangeboden worden. Soms kan het zijn dat er geen subsidiering voor handen is. Dan zal er steeds een offerte opgemaakt worden en zal deze nauwkeurig met jou doorgenomen worden. 

Wat kan je terugvinden op deze website?

Op deze website kan je een Werkplekarchitect in jouw buurt terugvinden voor jobcoaching en voor taalcoaching. 

Waarom een jobcoach contacteren? 

Waarom een taalcoach contacteren? 

De Werkplekarchitecten

De Werkplekarchitecten zijn een dertigtal organisaties die ook actief zijn onder hun eigen naam. Ze verenigen zich als Werkplekarchitecten onder hun koepel Sterpunt Inclusief Ondernemen en streven er samen met inclusieve ondernemingen, sectorfondsen en maatschappelijke organisaties naar een inclusieve arbeidsmarkt