Job- en taalcoaching

Virginie Colaianni

Uitzendconsulent Dienstencheques Start People Services

Virginie Colaianni

Een meerwaarde, zowel voor de werknemer als voor de klant.

Start People Services is erkend als bedrijf dat mensen mag tewerkstellen via dienstencheques. We hebben  ook een aantal gemotiveerde anderstalige  huishoudhulpen in dienst, maar merken soms dat hun taalachterstand een barrière vormt in de communicatie met klanten. Dankzij job- en taalcoaching krijgen ze de kans om op dit punt te groeien, een kans die ze met beide handen grijpen.

‘Dankzij de taalcoaching verbetert de communicatie met de klant’ 

We doen al een aantal jaar beroep op een Job- en taalcoach om werknemers in te schakelen of bij te scholen. Met resultaat! We merken dat de coaching de communicatie met de klant verbetert. De taalcoaching is zeer praktijkgericht en focust op het aanleren van de woorden en zinnen die nodig zijn voor het uitoefenen van de job. En dat appreciëren onze klanten. Ook voor de werknemer is de taalcoaching een extra meerwaarde.. Vaak is het ook een eerste aanzet om nadien verder extra lessen Nederlands te volgen. Een win-win voor iedereen dus.

Wij zijn in ieder geval overtuigd van de meerwaarde en zullen ook de komende jaren een beroep blijven doen op een job- en taalcoach.

Partners in het project