Electriciteit (Volta)

rgb(255,201,66)
/sites/default/files/default_images/bg.png

Volta financiert taalcoaching voor jongeren. 

Ressorteert jou bedrijf onder PSC 149.01 (electriciens)? Dan kan je beroep doen op taalcoaching volledig gefinancierd door VOLTA. Dit wordt mogelijk gemaakt door een subsidie van de Federale Overheid. Op is op, dus dien je aanvraag zo snel mogelijk in!

Voorwaarden zijn dat de deelnemer(s) jonger dan 26 jaar moeten zijn. 

Heb je interesse? 

Contacteer een taalcoach die je kan terugvinden op deze website. Bespreek je vraag met de taalcoach en laat weten dat je sectorfonds tussenkomt. De taalcoach maakt een analyse van de werksituatie  en de taalkennis. Je maakt samen met de aanbieder afspraken over de inhoud, de vorm (individueel of in groep) en de duur. De aanbieder vult het aanvraagformulier in en stuurt het door naar Volta voor goedkeuring (Dennis.Somers@volta-org.be).

Volta laat je zo snel mogelijk weten of het traject kan starten.

Betaling?

Als bedrijf betaal je niets. De Werkplekarchitecten factureren rechtstreeks aan Volta! De uren taalcoaching die je arbeiders volgen tellen als opleidingsuren en tellen dus mee voor het premiekrediet.

Na afloop van het traject bezorg je de deelnemerslijst aan de aanbieder. De verdere afhandeling verloopt tussen Volta en de aanbieder.

https://www.volta-org.be/nl/werkgevers/nieuws/taalcoaching-voor-jongeren